Späť

Sladký zemiak plnený vajíčkom

Pridané: 17.8.2016 00:00:00 Počet zobrazení: 404

Sladké zemiaky patria medzi najzdravšie potraviny sveta. Pomaly trávia, stabilizujú hladinu cukru v krvi, sú bohaté na vitamín A, B, C a horčík.

Sladký zemiak plnený vajíčkom

Suroviny na dve porcie:

  • 1 veľký sladký zemiak
  • ½ lyžičky olivového oleja
  • 2 vajíčka
  • čerstvý špenát alebo petržlén

Príprava:

Umyte a osušte sladký zemiak, potrite ho olivovým olejom a pečte v rúre (asi po 20 minútach ho otočte). Zemiak vytiahnite, rozkrojte a ak je potrebné vydlabte dieru a vylejte do neho vajíčko, dochuťte soľou a korením a vložte späť do rúry. Pečte ich ešte 20 minút. Po upečení ich posypte čerstvým špenátom alebo petržlenom.
Na obrázku je podávaný s brokolicovými klíčkami a jahodou.

Košík

Celkom: 0 €
Množstvo: 0 Nákupný košík
turn-arrow  UPOZORNENIE
V prípade, že na výrobku nie
je priamo nalepená etiketa
v slovenskom jazyku, slovenskú etiketu nájdete po odlepení pôvodnej etikety v mieste označenom symbolom. 

TOP 10