Recenzie

Recenzie o výživových doplnkoch


Sprievodca spaľovaním tuku

Sprievodca spaľovaním tuku Rozhliadni sa vo svete spaľovačov tuku! Aký je najosvedčenejší spôsob na chudnutie? Ktorý je najlepší a najúčinnejší produkt pre spaľovanie tuku? Aké množstvo je potrebné prijímať z takéhoto doplnku výživy, aby bol naozaj účinný?

Pridané: 18.4.2013 21:51:00 Počet zobrazení: 10625

Čítajte viac...

Prečo potrebujeme MSM a vitamín C?

Prečo potrebujeme MSM a vitamín C? Čo je to MSM a k čomu prispieva? Čo spôsobuje nedostatok MSM a vitamínu C v ľudskom organizme

Pridané: 19.3.2013 09:55:00 Počet zobrazení: 10653

Čítajte viac...

Probiotiká

Probiotiká Čo sú probiotiká? Potrebujeme ich?

Pridané: 18.2.2013 14:24:00 Počet zobrazení: 3348

Čítajte viac...

Chráň si svoje kĺby

Chráň si svoje kĺby Chráň si svoj kĺbový aparát aby si mohol dlho trénovať! Z čoho ma bolia šľachy?

Pridané: 12.2.2013 10:10:00 Počet zobrazení: 2402

Čítajte viac...

Čo je to L-arginín?

Čo je to L-arginín? Jeho vplyv na ľudské telo a prečo je dôležité užívať L-arginín? L-arginín je semi-esenciálna aminokyselina, tzn. že ju telo nedokáže syntetizovať, iba za určitých podmienok, preto ju treba telu dodávať, v období rastu je dôležitá pre správny fyzický vývoj detí. Arginín podporuje syntézu...

Pridané: 16.8.2012 20:49:00 Počet zobrazení: 33321

Čítajte viac...

CREA.TOR - recenzia

Ing. Roland Méhes a naturálni kulturisti a fitnesky z ŠK ARENA RELAX TEAM Dunajská Streda- SSNKF o skúsenostiach s užívaním Crea.ToR-u.

Pridané: 9.7.2012 15:15:00 Počet zobrazení: 5450

Čítajte viac...

Prečo je Glutanator lepší?

Prečo je pre teba Glutanator ideálnym glutamínom? V čom ponúka viac glutamínový matrix? Prečo je Glutamín dôležitý?

Pridané: 20.6.2012 10:06:00 Počet zobrazení: 1533

Čítajte viac...

Čo piť počas tréningu

Počas tréningu sa potíme a našim potom sa z tela vyplavuje množstvo minerálnych látok a vitamínov, ktoré je potrebné dopĺňať. Športový výkon si od teba vyžaduje energiu a jej využívaním sa zásoby glykogénu pekne postupne vyčerpajú. V takomto prípade sa môže stať, že dôjde k náhlemu poklesu cukru...

Pridané: 19.6.2012 11:03:00 Počet zobrazení: 4785

Čítajte viac...

Prečo sú sacharidy po tréningu dôležité?

Kedy a prečo je potrebné prijímať jednoduché sacharidy? Aké množstvo je potrebné konzumovať? Prečo Carbox?

Pridané: 15.6.2012 16:30:00 Počet zobrazení: 11128

Čítajte viac...

CREA.TOR

Jeho sila je skrytá v detailoch. Ste pripravení na novú éru? Znovuzroďte sa s Crea.tor-om!

Pridané: 12.8.2011 14:13:00 Počet zobrazení: 1974

Čítajte viac...

Košík

turn-arrow  UPOZORNENIE
V prípade, že na výrobku nie
je priamo nalepená etiketa
v slovenskom jazyku, slovenskú etiketu nájdete po odlepení pôvodnej etikety v mieste označenom symbolom. 

Sprievodca proteínmi